Utvalt vecka 15

Det går fort i bloggvärlden och nästan oavsett hur bra ett blogginlägg är så blir det gammalt och försvinner i mängden på bara några dagar. I listan med bloggrannar finns det många duktiga bloggare som är värda att uppmärksammas lite extra och ett sätt att göra det är att välja ut ett av alla inlägg från föregående vecka för att på så vis förlänga livstiden på det en aning.

Jag kör igång direkt och från förra veckan vill jag gärna uppmärksamma Per Pennings inlägg en stark resa där sammanfattningen är ganska enkel, livet är ändligt.

Något att tänka på när vi sparar och hela tiden tänker framåt, när vi sätter allt hopp till hur bra det kommer bli den dagen när sparmålet är uppnått och kontot jäst färdigt, när lånen har minskat eller när det är dags för pension.

Första miljonen är något många drömmer om och väl där kommer förmodligen suget efter två miljoner ganska omgående och vad som försakas efter vägen tänker nog inte de flesta på så länge de är friska.

Självklart är det viktigt att bry sig om sin ekonomi och att se till att ha ett bra sparande, en del av oss kommer säkert till och med ha nytta av att de brytt sig om pensionssparandet, men se till att det inte kostar för mycket för det finns faktiskt viktigare saker än att ha en stor hög med pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *