Stabilekonomi växlar upp !

Stabilekonomi kommer att växla upp en aning på inläggsfronten. Förutom artiklar om aktier, privatekonomi och miljö kommer jag att lägga till två nya kategorier på inläggen.

Den första är:

Värt att titta närmare på ?

Här kommer jag skriva om aktier som inte ingår i Stabilekonomis aktieportfölj, det kommer vara lite roliga aktiefunderingar som dyker upp. Inte nödvändigtvis aktier som jag läst på så mycket om och inte aktier som jag rekommenderar folk att springa och handla utan närmare analys, men väl lite spännande läsning och kanske något som skapar intresse hos läsaren själv att kolla vidare på. Naturligtvis kommer det här bli ett bra ställe att kommentera och på så vis skapa en lärorik diskussion om en specifik aktie.

Den andra nya inläggskategorin är:

Spartips.

Jag har förstått att läsarna av den här bloggen har mycket varierande kunskaper om ekonomi, några har ekonomi som intresse och är väldigt duktiga på det mesta, andra har precis börjat intressera sig och vissa har inget större ekonomi intresse alls men de vill ändå förbättra sin ekonomi.

Spartips kommer att innehålla rejäla spartips som hjälper till att spara pengar och samtidigt minska påfrestningen för miljön. Men också små nästan löjligt enkla och snåla på gränsen till roliga spartips. Tipsen kan visserligen komma från egna erfarenheter men främst  från sånt som jag snappar upp i vardagen, kanske det också kommer ett och annat tips från kommentars fältet.

 

En reaktion på “Stabilekonomi växlar upp !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *