Stabilekonomi lägger ner.

049-640x462-300x216 - Kopia (2)

Jag har beslutat mig för att lägga ner bloggandet som faktiskt är en riktig tidstjuv även om det är en rolig sådan. Det blir ganska snabbt en livsstil att blogga samtidigt på ett vis ett beroende vilket inte är fel i sig men det finns så mycket annat att lägga tiden på.

Även om jag har väldigt mycket tankar och idéer om saker att skriva om så tycker jag att det roligaste är att skriva lite längre artiklar om ämnen som berör, hjälper, granskar eller på annat vis fyller någon mening och att försöka skriva bra artiklar tar tid, vare sig slutresultatet blir bra eller inte.

Det kan hända att det finns de som är intresserade av att ta över bloggen och fortsätta skriva i samma anda, i så fall lovar jag att informera läsare och bloggvänner om att bloggen byter ägare för att på så vis låta var och en bestämma om de vill fortsätta läsa, följa eller länka.

Annars kommer bloggen att få ligga uppe en period efter att jag slutat skriva men sedan stänger jag hela den lilla verksamhet jag haft på nätet vilket inkluderar Stabilekonomi.se och Nätbank.se.

Tack alla läsare och bloggrannar för den tid som har varit, se till att ta hand om er och fortsätt att bry er om privatekonomin och ta hand om miljön.

stabil-ekonomi

10 reaktion på “Stabilekonomi lägger ner.

 1. Hej!

  Man skall alltid göra det som känns rätt. Förstår dig men tycker givetvis det är tråkigt då du var en av de bloggare som själv fick en annan att ‘fatta pennan. Önskar dig ett stort lycka till framöver.

  Må väl.

  Med vänlig hälsning, Persson

 2. Så länge man är tillräckligt förbannad så går det nog…
  Men den dag då ilskan över tillvarons galenskaper uphör och man accepterar det, “gillar läget”, då bör man nog hitta på något annat..

 3. Mycket tråkigt att höra då vi gillade att följa din blogg! Men vi har full förståelse då vi själva vet hur mycket tid och energi som går åt till att driva en blogg med hög kvalitet.

 4. Jag förstår verkligen att tiden och energin inte räcker till för bloggandet. Samtidigt är det tråkigt att höra att du lägger av. Har återkommit och uppskattat din blogg. Hoppas det mer handlar om en paus och att du hittar motivation och inspiration igen. Tack för att du delat av dina tankar och din kunskap!
  Trevlig midsommar! / Håkan

 5. Tack för vänliga ord om bloggen allihop, roligt att ni uppskattat det jag skrivit. Jag har egentligen inte tappat intresset men jag känner att tiden inte riktigt räcker till vilket leder till en viss stress. Kan lätt erkänna att det känns lite tråkigt att lägga ner men samtidigt känns det meningslöst att bara skriva till exempel en gång i månaden.

  Ha det bra allihop och lycka till med skrivandet ni som har egna bloggar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *