Ett spännande år

049-640x462-300x216 - Kopia (2)

Det har varit ett väldigt spännande år för Stabilekonomi och när jag startade bloggen i Maj så hade jag ingen aning om att det skulle bli så här roligt. Det har minst sagt varit lärorikt och ibland har jag känt mig riktigt vilsen, länkar, plugins, kommentarer, Widgets, header, footer, spam, pagerank, WordPress och inställningar åt alla håll. Men nu är det gjort och bloggen är i full gång, även om det självklart finns mycket mer att lära sig.

En av höjdpunkterna för Stabilekonomi det här året var när Naturskyddsföreningen bjöd in mig till sin konferens Hur gör vi då? Ekonomin, klimatet och framtiden. Här fick man sig en funderare och en hel del att skriva om.

En annan höjdpunkt var förstås Flutes inlägg om Stabilekonomi, ingen ide att spela oberörd, naturligtvis blev jag väldig glad.

Jag har väldigt mycket som jag vill skriva om och det kommer hända en hel del här framöver så jag hoppas att även nästa år blir minst lika spännande, men först ska vi se till att ha en riktigt trevlig avslutning på det här året!

Jag vill tacka alla läsare och bloggrannar och jag önskar er ett riktigt Gott Nytt År!

 

En reaktion på “Ett spännande år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *