Stabilekonomi fortsätter

Efter några dagars tekniskt strul med överflyttandet av sajten ligger den nu igen uppe. Hittar man något som inte fungerar som det ska säg då gärna till så ska vi fixa till det. Skillnaden med sajten är att det är nya ägare.

Vi som nu har tagit över sajten har som mål att fortsätta bloggandet med samma kvalitet som tidigare. Sedan om det kommer att bli några andra skillnader på sajten är inte klart ännu då vi helt enkelt inte har snackat igenom detta ännu. Målet oavsett vad vi gör kommer iaf att vara att ha bra kvalitet på innehållet.

/ De nya ägarna

8 reaktion på “Stabilekonomi fortsätter

  1. Härligt att ni tar över bloggen som är riktigt intressant att läsa, väntar spänt på en presentation av er som kommer skriva här. Eller har jag missat den?

    Hur som helst är det kul att bloggen fortsätter leva vidare!

    • Du har inte missat någon presentation av oss som ligger bakom sidan. Men en sådan kan nog komma om ett tag. Är lite semestertider så just nu händer inte så mycket här men i början av nästa månad ska vi nog försöka få till något.

    • Det hoppas jag också. Kan dock inte hitta något stavfel i detta inlägg. Kanske är det så att jag är blind men jag hittar inget iaf. Word hittar visst heller inget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *