Månadens sparande in på kontot.

Månadens sparande befinner sig nu på kontot och utdelningar från Abbott Laboratories, Hasbro, Potash Corporation of Saskatchewan och Vodafone likaså.

Enda bolaget som jag skrivit om och lagt in i Stabilekonomis aktieportfölj är Hasbro. De andra tre är också fina bolag men av olika anledningar så har jag inte lagt dom i Stabilekonomis aktieportfölj än och de kanske inte hamnar där heller. Vi får se..

De riktigt fina köplägena vill inte infinna sig och jag avvaktar med att återinvestera tills jag hittar något riktigt intressant.

Jag har så mycket intressant att skriva om framöver men har råkat ut för ett fenomen som de flesta säkert känner till, tidsbrist. Detta får mig att tänka på en av de bästa och mest tankeväckande rader jag någonsin läst : Lite lustigt är att vi svenskar gärna försakar vår frihet för att kunna påvisa en högre status. Text raden är hämtad ur Per Pennings inlägg Frihet eller status. som är mycket läsvärt.

Nu är det varken för mycket arbete eller strävan efter status som är orsaken till min högst tillfälliga tidsbrist, så håll er uppdaterade för här kommer det att välla in artiklar om aktier och privatekonomi !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *